Acțiune de ecologizare zona Milcov, Democrației.

Pe data de 25 octombrie, echipa noastră, împreună cu numeroși voluntari din comunitate, s-a dedicat curățeniei spațiilor verzi și adunării deșeurilor din zona Milcov – Democrației. Prin astfel de inițiative de ecologizare, dorim să venim în ajutorul comunității și să promovăm un comportament responsabil față de natură. Suntem convinși că prin perseverență, determinare, colaborare și respect putem să transformăm Câmpina.

Turnul înclinat trebuie demolat

Ne implicăm direct în problema clădirii abandonate de pe Bulevardul Carol I și strângem semnături pentru a cere demolarea imobilului cunoscut și sub denumirea de „turnul înclinat”. Împreună spunem STOP neglijenței și neputinței și acționăm acum, pentru a evita o tragedie! Vă invităm să semnați petiția noastră publică!

Acțiune de ecologizare cartier Slobozia.

Cu determinare și responsabilitate, am pus în aplicare o nouă acțiune de ecologizare! Echipa noastră, împreună cu voluntarii PCC, au curățat spațiile verzi și au adunat deșeurile din cartierul Slobozia. Această acțiune reprezintă unul dintre numeroasele proiecte ecologice pe care le-am inițiat și pe care ne propunem să le continuăm, cu scopul de a contribui într-un mod real la îmbunătățirea calității vieții în Câmpina.

Acțiune ecologizare cartierele Erupției și Uniunea Europeană.

Întrucât ne dorim ca orașul nostru să fie un loc mai bun și din respect față de natură, membrii Partidului Câmpina Curată au luat la pas cartierele Erupției și Uniunea Europeană, pentru a igieniza zonele și a aduna deșeurile aruncate în mod iresponsabil. Câmpina este a tuturor câmpinenilor, iar responsabilitatea aruncării gunoaielor în mod corespunzător ne revine nouă, cetățenilor.

Eveniment 1 iunie – Ziua copilului

Copiii au avut parte de un super eveniment de ziua lor, cu surprize, activități distractive și o super atmosferă!

Acțiune ecologizare zona Bulevardului Culturii și Strada Podului.

Echipa noastră, motivată de dorința de a proteja natura, a curățat spațiile verzi de deșeuri și gunoaie. Suntem hotărâți să continuăm să promovăm și să susținem inițiative de ecologizare și protejare a mediului în Câmpina. Împreună putem face o diferență semnificativă pentru un viitor mai curat și mai sănătos pentru toți locuitorii orașului.

Acțiune ecologizare cartier Muscel

Partidul Câmpina Curată s-a apucat de curățenie! Alături de susținătorii noștri am ecologizat o zonă din cartierul Muscel și am adunat deșeurile care dăunau naturii.

Acțiune 8 martie – La mulți ani, dragi doamne și domnișoare!

Am celebrat Ziua Femeii alături de doamnele și domnișoarele din Câmpina, cărora le-am dăruit din suflet o floare, în semn apreciere, recunoștință și respect. A fost o adevărată plăcere să ne cunoaștem și o bucurie că am putut sta de vorbă. La mulți ani!